Yrittäjän esittely

Minulle on tärkeää, että asiakkaat saavat kokea olevansa tervetulleita tallille juuri sellaisina kuin he ovat.

Selina Pääkkönen

Olen pohjakoulutukseltani hevostenhoitaja ja olen työskennellyt valmistumisestani asti hevosalan yrittäjänä tehden lomituksia ja tallitöitä Keski-Suomen alueella. Olen toiminut myös ratsastusterapeutin avustajana useamman vuoden ajan. Sieltä sain kipinän lähteä opiskelemaan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Näiden opintojen myötä heräsi kiinnostus lähteä syventämään vielä lisää omaa osaamistani ja tällä hetkellä minulla on käynnissä nuoriso- ja yhteisöohjaajan opinnot.

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja löytämään asiakkaan vahvuudet sekä mielenkiinnon kohteet tallilla. Minulle on tärkeää, että asiakkaat saavat kokea olevansa tervetulleita tallille juuri sellaisina kuin he ovat. Erityisesti minua innostaa talliympäristön monipuolisuus ja se, kuinka siellä voi mukauttaa ja soveltaa erilaisia tehtäviä asiakkaan toimintakyvyn mukaan.  Jokainen voi osallistua toimintaan oman tasonsa mukaan sekä saada onnistumisen kokemuksia. 

Koulutus

N

Nuoriso- ja yhteisöohjaaja 2021-

N

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta -täydennyskoulutus 2021

N

SEAL 1 (SoulTeam Equine Assisted Learning), vaativien vuorovaikutustaitojen täydentävä koulutus 2020

N

Hevosenvalmentajan ammattitutkinto hevoshieroja, Kaustinen 2019

N

Hevostalouden perustutkinto, Ypäjä 2016

Tonnu

Hevoset

Tonnu on 10-vuotias eestinhevos ruuna, jonka ostin keväällä 2022. Tonnun kanssa ollaan pikkuhiljaa tutustuttu toisiimme ja olen itse kouluttanut sitä asiakastyötä varten. Tonnun vahvuuksia on rauhallinen perusluonne, uteliaisuus sekä hyvä itseluottamus. Tonnu nauttii erityisesti, kun sitä harjaillaan ja hoidetaan.

Quatro on 8-vuotias shetlannin poni ruuna. Quatron on kiltti, luottavainen sekä huumorintajuinen se saattaa joskus tehdä pieniä jekkuja mutta ei ole koskaan ilkeä. Quatro on ajo-opetettu ja sen kanssa voikin päästä kärryajelu retkelle. Quatron omistaa Laakson talli.

Quatro

Yhteystiedot

Tmi Selina Pääkkönen
Puhelin: 040 5801 662
selina.paakkonen@gmail.com

Y-Tunnus 2754384-9
Jyväskylä

Tietosuojaseloste

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta toteutetaan yhteistyössä Laakson Tallin kanssa.

Laakson Talli
Hellintie 68
41180 Vehniä

www.laaksontalli.com